Akıllı Kadınlar
Homend Alex Robot Süpürge
Homend Alex Robot Süpürge
 
Akıllı Ateş Ölçer ile Vücut Sıcaklığınız Takip Altında
Akıllı Ateş Ölçer ile Vücut Sıcaklığınız Takip Altında
 
PUMA’nın Yeni Koleksiyonu ‘Pearl Shimmer’
PUMA’nın Yeni Koleksiyonu ‘Pearl Shimmer’
 
EKLEM AĞRILARI KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İLE SON BULABİLİYOR
EKLEM AĞRILARI KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İLE SON BULABİLİYOR
H&M’nin bahar yüzü Gisele Bündchen
 

H&M’nin bahar yüzü Gisele Bündchen

Bir yandan V dergisi için soyunurken bir yandan H&M markası için giyiniyor. Gisele Bündchen poz kesmeyi sürdürüyor.

3 Mayıs 2013 Cuma 16:06
Yazdır

Markanın internet sitesine yaptığı röportajda bir yaşındaki oğlu Benjamin'in hayatını nasıl değiştirdiğini anlatan Gisele, "İlk ay neredeyse hiç uyumadım. Sürekli bebeğim nefes alıyor mu diye düşünüyordum. Panik haldeydim. Annem birkaç ay hep yanımdaydı, bana çok yardım etti. Anne olmak gerçekten zor iş ama her şeye değiyor" diye itiraflarda bulunmuş.

GISELE BUNDCHEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Dünyanın en çok para kazanan ve birbirinden ünlü markaların yüzü olan modelin güzellik sırrı ise uyumaktan geçiyor. Akşam saat dokuz buçuk ile on arasında yatmak onun için çok önemli.

Söylediklerine göre Benjamin'in doğumuyla birlikte başlarda kendisine hiç odaklanamamış. Şimdilerde yeni yeni dengeyi tutturduğunu anlatıyor. Annelik felsefesi ise hazır: "Kendimi ne kadar iyi hissedersem, o kadar iyi anne olurum."

Şu aralar memleketi Brazilya'nın efsane karnavalı Rio'da eğlenen Gisele Bündchen, modellik kariyerine de kaldığı yerden devam ediyor. H&M markasının yeni yüzü olarak kamera karşısına geçen 30 yaşındaki model, 70'lerden ilham alınan bir koleksiyonla çiçek çocuklar dönemine göz kırpıyor.

Kış uykusundan uyanışın müjdesini veren koleksiyon, vintage tarzı desenler, drape süveterler ve pastel tonlarda retro parıltılar sunuyor.

H&M, bu bahar da hem rahat hem de çok zarif. Uçucu elbiseler, şalvar pantolonlar, çiçekli desenleriyle bir hippi kreasoyunu ortaya koyuyor. Renk skalasında ise bebek pembesi, çimen yeşili, açık mavi ve şeftaliler göze çarpıyor.

 

Anahtar Kelimeler: bir, yandan, dergisi, için, soyunurken, h&m
Bu haber toplam 6505 defa okunmuştur
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
6 aylık pandemi döneminin online alışveriş
Kadınlar erkeklerden daha hesaplı alışveriş yapıyor
Bodrum'da Kıvanç Şov!
Ebru Şancı’ya 'telefon hırsızlığı' davası
Gökhan’ın Nil Rona’sı
İşte Hamile Kardashian
Dünyanın En Çok Arzulanan Kadını
Açılış Ajda’dan final Kenan’dan
Survivor Begüm Yücetan Kimdir?
Kösem Sultan Belli Oldu!
D-RESORT GÖCEK
Çakallarla Dans 'Sıfır Sıkıntı' Filminin Çekimleri Başladı
Beyonce'nin Tahtını Sallayan Dansçılar
Jessica Alba, Magnum reklamı
 
Fotogaleri
Videogaleri
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1653 Batı Anadolu'daki şiddetli depremde, Denizli, Nazilli, Tire ve Uşak'ta evler yıkıldı, binlerce kişi öldü ve yaralandı.
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.